Voor alles een eerste keer.

Zo. Dit is het dan! Mijn allereerste blog op mijn eigen website. Ik doe alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is, maar eigenlijk glunder ik van oor tot oor. Voor mij is het eigenlijk echt niet niets. Hiervoor heb ik best wat drempels over moeten gaan. Wat dacht je van; wat zullen anderen wel niet denken als ik dingen ga delen over misschien wel gevoelige en/of persoonlijke onderwerpen? Zullen ze me stom vinden of hartstikke raar? Of wat als er niet meer dan 1 blog op komt te staan omdat ik geen inhoud heb of moet ik echt wel in een site investeren? Of wat als ik vaak echt hele rare zinnen met spelfouten heb?

Ja dat kan allemaal gebeuren en toch ga ik over al die drempels en negeer ik die belemmerende gedachten en uiteraard overtuigingen (weer zo’n blog daar zit toch niemand op te wachten?) want ik vind het leuk! Ik vind het leuk om deze website te bouwen en vind het leuk om teksten te schrijven over onderwerpen die me op dit moment bezig houden en interesseren en wil dat gewoon heel graag met jou – de lezer – delen.

Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater then any obstacle.

En dus stap ik ver buiten mijn comfortzone en ga ik gewoon. Want na bijna 2 jaar werken aan een krachtige mindset weet ik wel dat je groeit als je uit je comfortzone stapt. En is dat niet wat we allemaal willen?

Wat kan je zoal verwachten op dit blog? Nou eigenlijk van alles, veelal zal te maken hebben met mindset maar ook mijn (ons) avontuur over het terug komen naar Nederland en mijn zoektocht naar die ene baan. Eigenlijk geef ik je met deze blog een kijkje in mijn hoofd – over hoe ik het zie. Mee maak. En beleef. Mocht je nou toevallig hier terecht zijn gekomen en je hebt geen idee wie ik ben dan raad ik je aan om nog even het stukje ‘over mij’ te lezen. Daarin stel ik mijzelf voor

1 gedachte over “Voor alles een eerste keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *