Over mij

Inmiddels heb ik dit stukje al 100x op nieuw geschreven maar heb me er maar bij neergelegd. Dit is wie ik ben;

Marit, 32 jaar, getrouwd met de meest leuke man op de wereld en samen hebben wij 2 jongens van 4 en 1 jaar. Altijd vrolijk en zo niet dan toch, zie de dingen positief, ben nieuwsgierig, ongeduldig, sociaal en onzeker. Maar ondanks dat zeg ik altijd wat ik denk, mensen noemen mij ook wel eens een open boek.

We wonen nu in Hoofddorp maar in Oktober 2018 zijn we na 8 jaar in Dubai gewoond te hebben weer terug gekomen in Nederland. We zitten nu midden in de verhuizing en dacht ach ik heb het nog niet druk genoeg, laat ik een blog beginnen. Nee gekheid ik wilde graag mijn ervaringen op schrijven en dacht dan kan ik dat ook maar direct delen. Je kunt dan ook verwachten dat dit een bloed eerlijke blog zal worden en ik je mee neem in alles wat me bezig houdt, over hoe ik het zie, mee maak en beleef maar ook hoe ik er mee om ga en veel mindset gerelateerde blogs.

1 gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *