Neem Contact Op

Get In Touch!

stel je vraag of plan een afspraak

 

Wil jij wat van mij weten? Wil je een afspraak inplannen, een programma van mij afnemen of eerst even kennismaken om te kijken wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je te maken. Je kunt me ook altijd mailen op info@maritoosterwijk.nl of bellen of bericht sturen via WhatsApp op +31 6 17 00 89 33.

DON’T

CALL IT A

DREAM

CALL IT A

PLAN

Ready to get Started? Plan je afspraak!

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen als ik nog twijfel?

Dat je twijfelt is eigenlijk heel gewoon. Waarschijnlijk zeggen ook alle stemmetjes in je hoofd dat je het wel alleen kunt. Ik ben er ook van overtuigd dat je dat kunt, mét de juiste hulp. Vraag via het contactformulier een kennismakingsgesprek aan. Dan bellen we even om te kijken wat ik voor jou kan betekenen voordat je een besluit neemt. 

Ik schaam me ervoor dat mijn huis zo'n rommel is en durf niet één van je programma's aan te schaffen omdat ik bang ben voor de reacties van anderen.

Schaamte is helemaal niet nodig en in feite kun je heel trots op jezelf zijn omdat je nu actief actie onderneemt om het aan te pakken. Weet, dat ik als Professsional Organizer, proffessioneel, zorgvuldig en discreet te werk ga. Ik zal nooit zonder toestemming iets van je delen op internet of social media. De onderwerpen die wij bespreken blijven tussen ons.