Marit als

event planner!

Jouw droomevent, zonder gedoe!

Droom jij ervan om een mooi tuinfeest te geven?

Maar heb je dat nog nooit gedaan omdat je de hectiek er niet van wilt? Wordt je Opa 80 en willen jullie eens wat anders dan een borreltje in een kringetje? Of ben je misschien op zoek naar een Wedding Planner voor jullie speciale dag of is de organisatie van het team/personeelsuitje in jouw handen gekomen? 

Laat mij je hierbij helpen!

Ik richt mij voornamelijk op kleine ondernemingen en particulieren die wel een prachtig feest of event wil, maar niet de rompslomp van de organisatie ervan.  Zodat jij ook écht van je gasten en het feest kan genieten en niet de hele dag tussen de keuken, de leveranciers en de gasten heen en weer loopt om iedereen te voorzien van hapjes en drankjes. Dus niet bij het afscheid zeggen: ‘Goh dat ging snel hè, ik ben zo druk geweest, laten we gauw weer afspreken dan kletsen we écht bij’ maar wel: ‘Super dat je er was, vond het leuk je weer te spreken!

Geen wens is te gek, geen event te klein óf te groot

Ik organiseer alles in goed overleg en op de dag zelf zorg ik ervoor dat alles goed verloopt en dat de gasten (maar ook jijzelf) het naar de zin hebben.

Ik kan helpen met:

Budget bepalen

Style kiezen

Locatie boeken

Cateraars

Draaiboek

Fotografie

Gasten & Uitnodigingen

Activiteiten programma

De dag coördineren

Leveranciers bespreken

Diner opstellingen

Decoratie(s)

Vervoer

Videografie

Alles wat jij niet wilt doen

aanbod

Event op maat!

Een goed eventconcept begint met een goed gesprek. Wat zijn de wensen? Ik ken jou nog niet zo goed en wil graag horen wat jij wilt uitstralen en wilt bereiken met jouw event. Daarvoor heb ik een goede briefing nodig.

Aan de hand van dat gesprek kan ik je een voorstel doen, een concept dat perfect aansluit bij jouw wensen, doelgroep, budget en het gewenste resultaat. Vol enthousiasme, energie en met de nodige creativiteit zal ik een inspirerend en bijzonder voorstel doen. Iets om nooit meer te vergeten.

Neem contact met me op om een afspraak in te plannen, dan kijken we samen hoe we het beste invulling kunnen geven aan je event.

Prijs op basis van offerte

ALles is mogelijk!

Zijn er slechts enkele onderdelen die je uit handen wilt geven? Dat kan! Of je nu alleen locaties wil vergelijken, een leuke activiteit zoekt of alleen de catering en decoraties, ik zoek het voor je uit en regel het.

Voor deze, relatief korte klussen hanteer ik een uurtarief van €75,- per uur, excl. btw.

Uurtarief

€75,- (excl. BTW)

PARTY

It’s Going to be Perfect!

Let’s get organized!